Nyitólap
Bemutatkozás Szolgáltatások Árak Referenciák Kapcsolat
MÉG VAN IDŐ! Az engedély nélküli kutak bírságmentes engedélyeztetési határideje 2023.12.31-re módosult! MÉG VAN IDŐ! Az engedély nélküli kutak bírságmentes engedélyeztetési határideje 2023.12.31-re módosult!
fúrt kút

JOGI TUDNIVALÓK: AQUANIDA.HU

Honlapunk, a www.aquandia.hu felkeresésével (a továbbiakban „Honlap”) Ön elfogadja az alábbi feltételeket: A Honlapon található valamennyi tartalom a AQUANDIA Vizes Mérnöki Iroda (a továbbiakban a „Szolgáltató”) kizárólagos szellemi tulajdona.

A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, ötlet, eljárás, egyedi értékesítési és szolgáltatási módszer, program, stb.) felhasználása, feldolgozása és/vagy értékesítése.

A Honlap oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni. Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlap tartalmának egyes részeit − kizárólag saját felhasználás céljából − merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az anyag így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére és/vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Honlapról származó anyagokat csak a Honlap adott oldalára való hivatkozással és arra mutató linkkel lehet átvenni, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok tartalmából fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után, a BONAQUA Vízügyi Mérnöki Iroda követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Kérjük, a fentiek szíves tudomásul vételét, köszönjük!

AQUANDIA Vizes Mérnöki Iroda
www.Aquandia.hu

 

AQUANDIA logó

Copyright © 2021 Aquandia.hu
Minden jog fenntartva! All rights reserved!